Trobada amb el director TOM GARGONNE divendres 17 de febrer a les 8 del vespre

Dins de la setmana del curtmetratge europeu, l’Alliance Française de Sabadell us convida a assistir al curtmetratge “Le grand bain” de Tom Gargonne, el proper 17 de febrer a les 8 del vespre. Tot seguit hi haurà una xerrada amb el director.

 

Le Grand bain est une fable d’anticipation, qui grâce à un traitement innovant, permet au film de sortir de l’écran et d’envahir la salle de projection. Ici, le monde du travail est transposé dans celui du sport. André est nageur. Il doit participer à des compétitions de natation qui décideront de l’avenir de son entreprise. Mais ce monde de rivalité dans lequel sa fille, Flo, s’apprête à grandir, André n’en veut plus. Alors, il baissera les bras, mais pour mieux plonger.

El Gran bany és una faula futurista que permet a la pel•lícula, gracies a un tractament innovador, escapar de la pantalla i envair la sala de projecció. Aquí, el món del treball es trasllada al de l’esport. André és nadador. Ha de participar en competicions de natació que decideixen el futur de la seva empresa. Però André ja no vol aquest món de rivalitat en el qual la seva filla, Flo, està creixent. Llavors André llançarà la tovallola per cabussar-s’hi millor.

 

 

 

Per a més informació: http://dl.dropbox.com/u/6138242/curtmetratges.mp4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s