RENCONTRE AVEC UN AUTEUR _ CYCLE INVITATION AU VOYAGE
Mathias ÉnardMathias Enard, escriptor francès vivint a Barcelona, ens proposa, en el Parle-leur de batailles, de rois et d’éléphants, Premi Goncourt des lycéens 2010, de partir rere el rastre del viatge de Michelangelo a Constantinoble l’any 1506, on ha estat invitat pel sultà Bajazet per a construir un pont sobre el Bòsfor.
mardi 27, 19h30.
Traduction consécutive. |
TROBADA AMB UN AUTOR _ CICLE INVITACIÓ AL VIATGE
Mathias EnardMathias Enard, escriptor francès vivint a Barcelona, ens proposa, en el Parle-leur de batailles, de rois et d’éléphants, Premi Goncourt des Lycéens 2010, de partir rere el rastre del viatge de Michelangelo a Constantinoble l’any 1506, on ha estat invitat pel sultà Bajazet per a construir un pont sobre el Bòsfor.
dimarts 27, 19.30h.
Traducció consecutiva.
TABLE RONDE _ MOIS DE LA SCIENCE
La ville collective : le nouveau rôle du citoyenLes nouvelles technologies viennent modifier la gestion de la ville et les services offerts aux habitants. Elles assurent plus d’efficacité, mais permettent aussi de favoriser la participation citoyenne au développement urbain : leur impact donne plus de potentiel d’action aux habitants dans leur ville. Quels changements cela entraîne-t-il dans la cité? La gouvernance des villes est-elle appelée à être profondément modifiée dans les années à venir ?
Irène Compte, directrice exécutive d’Urbiotica; Jean-Jacques Guibbert, géographe aménageur chargé de recherche au Laboratoire interdisciplinaire Solidarités, Sociétés, Territoires de Toulouse ; Julien Abitbol, membre du collectif Etc ; Mònica Lablanca, directrice Communication et Information aux citoyens à la Mairie de Sant Cugat del Vallès et Joan Subirats, professeur de sciences politiques, Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB, nous éclaireront sur les possibilités offertes par une citoyenneté 2.0.
mercredi 28, 19h30.
Traduction simultanée. |
TAULA RODONA _ MES DE LA CIÈNCIA
La ciutat col•lectiva: el nou paper del ciutadàLes noves tecnologies arriben per a modificar la gestió de la ciutat i els serveis oferts als habitants. Aquestes asseguren més eficiència, i també permeten afavorir la participació ciutadana en els desenvolupaments urbans: el seu impacte dóna més potencial d’acció als habitants a la seva ciutat. Quins canvis provoca això? La governació de les ciutats està destinada a ser profundament modificada en els propers anys?
Irene Compte, directora executiva d’Urbiotica; Jean-Jacques Guibbert, geògraf urbanista, encarregat de recerca en el Laboratoire interdisciplinaire Solidarités, Sociétés, Territoires de Toulouse; Julien Abitbol, membre del col•lectiu Etc; Mònica Lablanca, directora de Comunicació i Informació als ciutadans a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès; Joan Subirats, professor de ciències polítiques, Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB ens aclariran les possibilitats que ofereix una ciutadania 2.0.
dimecres 28, 19.30h.
Traducció simultània. |
|