30 NITS: DON VITO Y LOS CORLEOLE, CONCERT “ELLES” DIVENDRES 5 DE JULIOL

La banda Don Vito y los Corleole combina rumba, salsa, blues, funk, flamenc, pop-rock i molt més en un espectacle marcat per l’humor.

Dia: 05/07/2013 | Hora:22:00h | Preu: 16€

DonVito_DiscOle_Portadax600

La banda Don Vito y los Corleole va començar la carrera musical “als pitjors bars dels carrers més perillosos de Barcelona”, circumstància que els devia portar sort perquè, de mica en mica, s’han anat fent un lloc als escenaris d’arreu. Es defineixen com a “banda rumberosabrosa, bluserofunk, balkanicoflamenca i pop-rockera, amb espurnes de músiques del món que treuen el cap per la punta de la metralleta rítmica”. El seu espectacle engrescador i humorístic és, com diria el cèlebre personatge don Vito Corleone, “una oferta que no es pot refusar”.

La banda Don Vito y los Corleole inició su carrera musical en “los peores bares de las calles más peligrosas de Barcelona”, circunstancia que les debió de dar suerte porque, poco a poco, se han ido haciendo un lugar en los escenarios de aquí y de allí. Se definen como “banda rumberosabrosa, bluserofunk, balkanicoflamenca y pop-rockera, con destellos de músicas del mundo asomando por la punta de la metralleta rítmica”. Su espectáculo estimulante y humorístico es, como diría el célebre personaje don Vito Corleone, “una oferta que no se puede rechazar”.

FITXA ARTÍSTICA
Joana Curto “Lady Baldana”, veu principal
Mariona Sans “Crispeta”, violí i cors
Daniel Febrel “Dr. Fever”, guitarra acústica, kazoo i cors
José Miguel Casquet “Yopo”, guitarra flamenca
Tomás Moreno “tomaSwing”, baix, palmes i cors
Jordi Gallofré “Sabrosón”, cajón, palmes i cors
Marc Borràs “Marcus”, percussió i palmes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s