PROGRAMA DILLUNS DE CINEMA EN VOS · GENER 2014

PROGRAMA DEL MES DE GENER – DILLUNS DE CINEMA EN VOS

Dilluns 13 de gener de 2014 a les 8 del vespre

de-bon-matin-poster

Amb: Jean-Pierre Darroussin, Xavier Beauvois, Yannick Renier, Valérie Dréville, Laurent Delbecque, Ralph Amoussou

Sinopsis: Lunes por la mañana, Paul Wertret, 50 años, se dirije a su puesto de director de banco. Entra en una sala de reuniones, saca una pistola y dispara contra dos de sus superiores. A continuación, se encierra en su oficina. En espera del inevitable asalto de la policía, este hombre, hasta ahora sin antecedentes, revisa las partes de su vida y los acontecimientos que le llevaron a cometer su acto.

de-bon-matin-image-1

Synopsis: Lundi matin, Paul Wertret se rend à son travail, à la banque où il est chargé d’affaires. Il arrive, comme à son habitude, à huit heures précises, sort un revolver et abat deux de ses supérieurs. Puis il s’enferme dans son bureau. Dans l’attente des forces de l’ordre, cet homme, jusque là sans histoire, revoit des pans de sa vie et les évènements qui l’on conduit à commettre son acte…

Dilluns 20 de gener de 2014 a les 8 del vespre

le-bal-des-actrices-poster

Amb: Maïwenn Le Besco, Mélanie Doutey, Jeanne Balibar, Karole Rocher, Karin Viard, Joey Starr, Charlotte Rampling, Julie Depardieu, Marina Foïs, Linh-Dan Pham, Pascal Greggory, Yvan Attal, Nicolas Briançon, Muriel Robin, Bertrand Blier, Jacques Weber, Estelle Lefébure

Sinopsis: Una directora quiere rodar un documental sobre toda clase de actrices: las populares, las desconocidas, las intelectuales, las cómicas, las olvidadas. La autora no para de rodar, pero acaba dejándose atrapar y devorar por esas mujeres tan frágiles como manipuladoras.

le-bal-des-actrices-image-2

Synopsis : Une réalisatrice veut faire un documentaire sur les actrices, toutes les actrices : les populaires, les inconnues, les intellos, les comiques, les oubliées… Filmant tout, tout, tout, avec ou sans leur accord, la réalisatrice va se prendre au jeu et se laisser dévorer par ces femmes aussi fragiles que manipulatrices…

cliquez pour voir la Bande Annonce : http://www.youtube.com/watch?v=JB4BbEwlRAw

Dilluns 27 de gener 2014 a les 8 del vespre

JOSEP VIDAL, director de cinema documental, ens presentarà dues de les seves obres “Somnis a Parintins” i “Rossiya, de Moscou a Vladivostok”

“SOMNIS A PARINTINS” (54’)

 Parintins

Sinopsis: Parintins és una població situada en una illa del riu Amazones, entre les ciutats de Manaus i Santarem, a on cada any, a final del mes de Juny, es celebra el festival folklòric del “Boi Bumbá”, dedicat a la preservació de la natura i de la cultura de les tribus que viuen en la conca de l’Amazones.

El reportatge presenta el riu, l’entorn en que viuen algunes tribus i especialment el Festival i també la gent de Parintins, com construeixen i com viuen el seu fantàstic festival i mostra el propi espectacle que dura tres dies.

La incomparable música, la llum i el color del festival donen vida a la cultura dels pobles indígenes, mostrant les seves costums, llegendes i sobretot els rituals, que representen la culminació de la seves religions animistes i donen un toc de màgia al Festival.

El reportatge mostra com un poble de noranta mil habitants construeix el Festival més extraordinari de Amèrica i potser un dels millors del món.

“ROSSIYA, DE MOSCOU A VLADIVOSTOK” (34’)

 Rossiya

Sinopsis: Un documental sobre el mític ferrocarril Transiberià, la seva història i el seu recorregut de 9.289 kilòmetres, durant set dies, des de Moscou fins a Vladivostok, a través d’un viatge d’amics fet el mes d’abril de 2006, abans d’acabar l’hivern siberià.  Es mostra la vida en el tren, les estacions i algunes ciutats visitades, com Moscou; Novosibirsk (capital de Siberia Occidental); Irkutsk i Litsvianka, situades en front d’un glaçat llac Baikal i finalment Vladivostok, la capital de l’orient rus, situada en l’oceà Pacífic, en front de les costes del Japó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s