Dimecres 9 d’abril, Jordi Serrano Blanquer a 2/4 de 8 del vespre a l’Alliance Française de Sabadell

 

Sabadell destil·lat

Una visió generacional des del lliurepensament

Jordi Serrano Blanquer

Sabadell destil·lat és un llibre construït a partir de reflexions, apunts, comentaris i referències generacionals sobre una ciutat que ens apareix, no com una realitat aïllada i diferent de l’entorn, sinó que resumeix l’ànima catalana, en el millor i en el pitjor. El terme generacional es refereix a la idea que potser estem davant de la primera generació de catalans que comparteix amb les d’abans de la guerra l’ètica civil republicana com a fonament del patriotisme local.

Jordi Serrano Blanquer fa una destacada aportació per pensar i repensar Sabadell en uns moments de cruïlla que ho fan imprescindible.

«Aquest és un llibre sobre la vida, els seus replecs, les seves contradiccions i les seves paradoxes. Però és un llibre singularíssim. És el llibre d’un pensador que actua i es compromet.» (Del pròleg de Joan Manuel Tresserras.)

 

Introducció de: Joan Manuel Tresserras

Jordi Serrano Blanquer

 

Jordi Serrano Blanquer Sabadell, 1958. És rector de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC) i fundador i director de Memòria del futur. Ha estat comissionat de Drets Civils i Ciutadania de l’Ajuntament de Sabadell (2011-2012) i director de la Fundació Ferrer i Guàrdia. Ha estat també fundador i portaveu de la Lliga per la Laïcitat i secretari general del Moviment Laic i Progressista. Entre altres llibres ha publicat: Joan Salas Anton (Cossetània Edicions, 2010) i Catalunya ha deixat de ser catòlica? (UPEC, 2009). Col·labora al diari Ara i al Diari de Girona.Sabadell distil·lat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s