SER AMIC DE L’ALLIANCE

Fer-se Amic de l’Alliance Française: recolzar un projecte coherent, consolidar el nivell de qualitat de la programació, protegir la independència de l’entitat.

Els Amics de l’Alliance reben el reconeixement de l’entitat: descobriu el programa d’avantatges “Amics de l’Alliance Française”.


 L’ALLIANCE FRANÇAISE: DE PARÍS AL MÓN

  • Associació sense ànim de lucre fundada a París el 1883 per Ferdinand de Lesseps, Louis Pasteur, Jules Verne, Armand Colin i Ernest Renan. La seva finalitat és la difusió de la llengua francesa, així com dels valors i la cultura universal de la Il·lustració.
  • A dia d’avui hi ha més de 1000 AF arreu el món. L’Alliance Française és reconeguda d’Utilitat Pública a molts estats (Espanya inclosa).
  • L’any 2005 va rebre el Premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats.

L’ALLIANCE FRANÇAISE DE SABADELL

  • El 1974, un equip de joves professors de francès decideix crear a Sabadell l’Alliance Française, amb el ferm propòsit de convertir-la en un referent cultural i en un espai d’innovació pedagògica pel que fa a l’ensenyament de la llengua francesa.
  • La tasca realitzada durant aquests anys fou reconeguda per l’estat francès que declara Robert Ferrer, com a representant de l’entitat, Officier dans l’Ordre des Palmes Académiques.
  • El 1995 l’associació va comprar la Casa Taulé, edifici modernista patrimoni de la ciutat. Amb l’obertura d’un restaurant i d’un espai d’exposició, la seu de l’AFS ofereix al públic un espai de reflexió i de convivència.

ELS AMICS DE L’ALLIANCE

En més de quatre dècades de vida, l’associació ha merescut el reconeixement de les institucions i dels mitjans de comunicació per la seva forta incidència a la vida cultural de la ciutat. Ser Amic de l’Alliance Française és donar un suport econòmic que permet preservar la coherència i la independència de la seva programació cultural, i mantenir el seu nivell de qualitat.

Els Amics, Amics Col·laboradors, Amics Patrocinadors i Amics d’Honor reben el reconeixement de l’Alliance Française: DESCOBRIU AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET I ELS SEUS AVANTATGES.

diptic-apaisat

Vull més informació:

infocultura@afsabadell.org