Converses amb Ricard Ustrell i Roger Escapa

L’Alliance Française de Sabadell presenta un nou cicle titulat “Converses”.

Durant quatre dimarts consecutius del mes de maig i juny, els periodistes Ricard Ustrell i Roger Escapa entrevistaran personatges reconeguts de diversos àmbits al pati l’Alliance Française de Sabadell. Una conversa oberta al públic que té la missió de fomentar l’esperit crític i la participació dels assistents.

La idea és anar una mica més enllà d’una entrevista convencional que podem trobar a la televisió, a la ràdio o als diaris. La conversa se centrarà en algun concepte vital com l’amor, la llibertat, la creativitat o el romanticisme i, a partir d’aquí, cada convidat explicarà la seva visió i experiència. Un cop trencat el gel i abans d’acomiadar-nos, el públic també podrà plantejar les preguntes i reflexions als protagonistes. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom. L’aforament, limitat. Els dimarts a les 20h.

Cartell-Converses-Web

  •  26/05 SOR LUCÍA CARAM

L’argentina catalanitzada més famosa, amb el permís de Leo Messi. Se salta els formulismes religiosos i dedica cada minut mediàtic a predicar contra la pobresa. Descobrirem com compagina tants admiradors amb el celibat.

  • 02/06 DAVID CARABÉN

Líder de Mishima, una de les millors bandes de pop en català de les dues últimes dècades. Coneixerem l’univers creatiu d’un personatge prolífic capaç de crear himnes a cada un dels set discos que ha publicat. A Sabadell, les fans l’esperen amb els braços oberts. El Banc, també.

  • 09/06 MARINA ROSSELL

El seu nom destaca en majúscules entre els artistes de la Nova Cançó. A la tauleta de nit hi té la Creu de Sant Jordi i un retrat signat d’en Moustaki. La gavina ha volat tan alt que detesta parlar-ne. Serem prudents.

  • 16/06 MÀRIUS SERRA

Juganer amb la llengua. Se’t fica a casa encara que no ho vulguis: ràdio, tele, diaris… Però, per sobre de tot, és un escriptor implicat amb el país i el mal anomenat “procés”. Li preguntarem si als seus somnis eròtics hi apareix Pompeu Fabra.

El cicle “Converses” és una idea original de Ricard Ustrell i Roger Escapa.

Ricard Ustrell (Sabadell, 1990). Llicenciat en Periodisme a la UAB i cursant Filosofia. Ha treballat a Ràdio Sabadell, Revista Quadern, RAC1, RAC105 i Catalunya Ràdio. En aquesta emissora actualment és el subdirector del programa La tribu. L’estiu passat va presentar i dirigir El Suplement.

Roger Escapa (Sabadell, 1988). Llicenciat en Periodisme a la UAB i primer cicle d’Economia. Ha treballat a Ràdio Sabadell, als serveis informatius de Barcelona Televisió i actualment a Barcelona FM. També ha col·laborat a Catalunya Ràdio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s