Nit d’Art

La Nit d’Art sorgeix de la iniciativa de diferents Espais d’Art de la ciutat per obrir-se a Sabadell dins la celebració del Dia Internacional dels museus. Complementant la línia encetada pels museus de la ciutat que se celebra en la Nit dels museus durant els tres últims anys, es fa una proposta de tastets d’arts escèniques, plàstiques… a cada espai. L’any passat va ser el primer en què vam sumar esforços per a fer d’aquests dies un període ple d’activitat cultural en espais artístics i singulars.

Els Espais d’Art (Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P., Alliance Française de Sabadell. Espai Foc Ventura, Impaktes visuals, Seu de la Fundació Bosch i Cardellach i Joventuts Musicals de Sabadell) obriran les seves portes més enllà del seu horari habitual, donant la possibilitat de visitar les instal·lacions fins les 22h, en el cas de la Fundació Bosch i Cardellach, l’Acadèmia de Belles Arts i l’Alliance Française; fins les 23h per a l’Espai Foc; i fins més enllà a Impaktes visuals.

flyernitartduo_IMP3_nit_d_Art

Detall del programa:

20.00 h FUNDACIÓ BOSCH I CARDELLACH I JOVENTUTS MUSICALS DE SABADELL
C/ de la Indústria, 18

Artista: Izan Rubio
Espectacle: Sons de guitarra, imatges de la Gran Guerra.

Música en viu i audiovisual (15’)

Dins el context de l’exposició que es pot visitar en aquests moments a la Fundació, titulada Feliu Elias, Joan Sacs, Apa: tres en un i un treballant com tres, que mostra, entre d’altres, caricatures d’aquest artista sobre la 1a Guerra Mundial, el membre de la Fundació Josep Ramon Giménez ha preparat un audiovisual amb imatges de la Gran Guerra que es projectaran i s’acompanyaran d’obres de principis del s. XX de Miquel Llobet i Granados, a càrrec del músic i guitarrista Izan Rubio.

20.45 h ALLIANCE FRANÇAISE DE SABADELL
C/ de Sant Joan, 35

Artista: Jordi Núñez

Visita guiada a l’exposició fotogràfica Estrats.
Arts visuals (15’)

L’artista Jordi Núñez farà una visita guiada per la seva exposició, dins l’espai expositiu de l’Alliance Française.

“Sobre el més anodí dels racons de la quotidianitat s’acumulen capes de sediments, de missatges caducs i accions inconnexes que el temps matisa. En els límits, les fronteres, les superposicions i les tangències sobrevingudes de manera arbitrària, hi neix l’origen de relats de plans i plecs”.

21.30 h ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SABADELL F.P.
Passeig Manresa, 22
Artista: Vero Cendoya i JL Bieito
Espectacle: Broadway solo guitar
Dansa i música (7’)

La il·lustradora i ballarina Vero Cendoya, que tindrà obra exposada a la sala II de l’Acadèmia fins el 30 de maig, ens convidarà a un solo interpretat per ella mateixa amb la música en directe de J.L. Bieito.

22.15 h ESPAI FOC
Via Massagué, 5

Artista: Grup d’actors de l’Espai FOC
Espectacle: Amb Pas Silenciós. Lectura de poemes de Francesc Garriga Barata. Acompanyament musical de Joan Calsina, guitarra.
Poesia (20’)

23.00 h IMPAKTES VISUALS
C/ Sant Francesc, 15
Artista: LIMBO + Dj Ivan- Övich
Graffiti en viu (15’)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s