FESTIVAL DE SERIES · DIUMENGE I DILLUNS 29 DE JUNY

MAFIOSA (2006)

Dilluns 29 de juny, a les 20h,

a l’Alliance Française

 MovieCovers-184662-191150-MAFIOSALE CLAN

Entrada gratuïta

Inspirada en fets reals de la màfia corsa, aquesta sèrie de Canal + France s’inicia amb l’assassinat del cap de la família Paoli i la designació de la seva neboda com a hereva del poder. Sense pietat, és una qüestió d’honor, venjança, manipulació i corrupció. Perquè “l’home més perillós de Còrsega és una dona”.

Amb la col·laboració de Images et Compagnie.

KABOUL KITCHEN (2012)

Dilluns 29 de juny, a les 21h,

a l’Alliance Française

 o-KABOUL-facebook

Entrada gratuïta

Afghanistan, 2005. George Bush és el president dels Estats Units, Jacques Chirac ho és de França i Jacky dirigeix el restaurant “Kaboul Kitchen”. Els expatriats de la capital hi van asiduament, i quan la seva filla Sophie arriba inesperadament, no la reconeix. No l’ha vist en 13 anys. Ella ve per raons humanitàries, ell està allà per fer negoci…

Amb la col·laboració de Scarlett Productions.

FORTUNES (2011)

Dilluns 29 de juny, a les 21.30h,

a l’Alliance Française

 fortunes AFFICHE

Entrada gratuïta

La cadena ARTE ha emès les aventures de Brahim, Fathi, Driss i Mike, quatre amics d’orígens diversos que es llencen a la recerca de l’èxit social creant una agència immobiliària.

Força innocents, una mica mentiders però sense oblidar-se mai de passar-s’ho bé, aviat s’adonen que la competència és molt dura.

TALLER D’ANIMACIÓ EL BOMBETO

Diumenge 28, a les 11.30h, Alliance Française

 Perquè les sèries viscudes en companyia deixen petjada, fes el teu propi stop-motion utilitzant els personatges retallats d’Expediente X. Recordem aquesta mítica sèrie dels 90 amb petits futurs espectadors.

 Taller a càrrec de El Bombeto: Al Bombeto li agrada molt l’animació i el cinema perquè són uns jocs infinits dels que sempre en surten coses noves i diferents depenent de qui hi jugui. Com que no sempre la gent sap com funcionen, ni les possibilitats que tenen, està encantat d’explicar-ho allà on faci falta. Així tothom hi pot jugar!

FIRA DE SÈRIES

Diumenge 28, de 12 a 15h, Alliance Française

 Paradetes dedicades a les sèries, el cinema, l’audiovisual i el món friki en general. Dvd’s, cartells, VHS, llibres, revistes, merchandising, samarretes…

Vine a rebuscar i segur que marxaràs amb alguna joia!!

 Amb la col·laboració de La Ruina Films, Friking Sabadell, Llibre Solidari.Org Sabadell, Banzai i El Rincón del Friki.