CERCLES: més que un concert, més que una conversa. Septembre-octubre 2016.

cercles-2016-alliance-francaise-sabadellCelebrem el tercer aniversari de CERCLES i ho farem a la tardor: del 4 de setembre al 9 d’octubre, els diumenges a la tarda omplirem d’acústics en directe el Pati de l’Aliança, a la nostra seu la Casa Taulé.

CERCLES és més que un concert i més que una conversa. Els artistes actuen però també comparteixin la seva manera de fer i entendre la música. Els assistents són l’altre meitat de la recepta, tenen veu per plantejar qüestions i reflexions als músics i a les cançons i així entre tots, tancar el cercle de la creació.

Per a aquesta tercera edició, vestirem de gala els CERCLES: comptarem amb les actuacions de Fernando Alfaro (4 de setembre), Xarim Aresté (18 de setembre), Lluís Gavaldà i Trau (25 de setembre), Núria Graham (2 d’octubre), i per tancar l’edició, el padrí del cicle Pau Vallvé (9 d’octubre).

Us deixem aquí un tastet de 2015 per fer memòria i boca, i us convidem a apuntar-vos a la newsletter per estar-ne ben al dia. Ens veiem als CERCLES!