Curs Ateneu. ‘L’art d’explicar històries: d’Homer al segle XXI’, per Raül Garrigasait. Del 27 d’abril al 18 de maig de 2017.

children-telling-stories

Es diu que qui guanya un debat és qui explica la millor història, i que poques coses donen més tranquil·litat d’esperit que saber explicar la història de la pròpia vida. ¿Però què fa que un relat ens atrapi? Aquest curs presentarà les tècniques narratives d’algunes grans obres de la literatura universal, des d’Homer fins a William Faulkner, i intentarà esbrinar què les ha fet tan irresistibles.

R.Garrigasait - Foto Ricard Fadrique

Raül Garrigasait és hel·lenista, editor, traductor i escriptor. Des del 2008 coordina la col·lecció Bernat Metge de clàssics grecs i llatins. Ha traduït obres de Plató, Rilke, Goethe, Bauman i Joseph Roth, entre altres. Ha publicat l’assaig literari El gos cosmopolita i dos espècimens més i la seva tesi doctoral, L’hàbit de la dificultat, guardonada amb el cinquè Premi Cum Laude de l’Institut d’Estudis Món Juïc. La seva primera novel·la, Els estranys, ha vist la llum el 2017.

Sessions: del 27 d’abril al 18 de maig de 2017, els dijous de 19h a 21h, al Casal Pere Quart (Rambla, 69). Preu 30€, 25€ per als Amics de l’Alliance.

  • 27 d’abril: Un món heroicament distant
  • 4 de maig: Honor i decadència de la cavalleria
  • 11 de maig: Novel·lar les convulsions històriques
  • 18 de maig: Camins dins el desordre modern

Podeu reservar-hi plaça amb el següent formulari:

* Què és Amic de l’Alliance ?

Més informació: tel. 93 726 96 44, infocultura@afsabadell.org,