SER AMIC DE L’ALLIANCE · SER AMIGO DE LA ALLIANCE

|ir a la versión castellana|

Fer-se Amic de l’Alliance Française: recolzar un projecte coherent, consolidar el nivell de qualitat de la programació, protegir la independència de l’entitat.

Els Amics de l’Alliance reben el reconeixement de l’entitat: descobriu el programa d’avantatges “Amics de l’Alliance Française”.

En més de quatre dècades de vida, l’associació ha merescut el reconeixement de les institucions i dels mitjans de comunicació per la seva forta incidència a la vida cultural de la ciutat. Ser Amic de l’Alliance Française és donar un suport econòmic que permet preservar la coherència i la independència de la seva programació cultural, i mantenir el seu nivell de qualitat.

Els Amics, Amics Col·laboradors, Amics Patrocinadors i Amics d’Honor reben el reconeixement de l’Alliance Française: DESCOBRIU EL PROGRAMA COMPLET I ELS SEUS AVANTATGES.

diptic-apaisat

Vull més informació:

infocultura@afsabadell.org

|cast|

Convertir-se en Amigo de la Alliance Française: apoyar un proyecto coherente, consolidar el nivel de calidad de la programación, proteger la independencia de la entidad.

Los Amigos de la Alliance reciben el reconocimiento de la entidad: descubre el programa de ventajas “Amigos de la Alliance Française”.

En más de cuatro décadas de vida,la asociación ha merecido el reconocimiento de las instituciones y de los medios de comunicación por su fuerte incidencia en la vida cultural de la ciudad. Ser Amigo de la Alliance Française es dar un soporte económico que permite preservar la coherencia y la independencia de su programación cultural, y mantener su nivell de calidad.

Los Amigos, Amigos Colaboradores, Amigos Patrocinadores y Amigos de Honor reciben el reconocimiento de la Alliance Française: DESCUBRE AQUÍ EL PROGRAMA COMPLETO Y SUS VENTAJAS.

Amigos de la Alliance FranCaise de Sabadell

Quiero más información:

infocultura@afsabadell.org